Correa niet blij met Berghuis: 'We zien elkaar snel'

Reacties

Joaquín Correa, de door Internazionale aan Olympique Marseille verhuurde aanvaller, heeft flinke schade opgelopen na de drieste tackle die Ajacied Steven Berghuis donderdagavond op hem inzette in het Europa League-duel in Stade Vélodrome. Correa is voorts niet te spreken over Berghuis' gedrag.

Correa niet blij met Berghuis: 'We zien elkaar snel'
© Pro Shots
Olympique Marseille
Olympique Marseille
4 - 3
Ajax
Ajax

Dat blijkt uit beelden die hij openbaarde op sociale media. Correa bedankt iedereen voor de berichtjes van steun, waarna hij zijn pijlen op Berghuis richt. 'Ik kende je niet, maar na de wedstrijd had je het lef om te zeggen dat het niets was, in plaats van je te verontschuldigen of je zorgen te maken over hoe ik eraan toe was. Tussen collega's gaan respect en gedragscodes voor alles. We zien elkaar snel', sluit de Argentijn dreigend af.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Berghuis was het na afloop inderdaad oneens met de sanctie van leidsman Simone Sozza, die eerst geel trok en na VAR-raadpleging voor rood koos. 'Ik vind het geen rode kaart, om heel eerlijk te zijn', zei de aanvaller van Ajax voor de camera van Veronica. 'Dat gevoel had ik al. Ik heb het net teruggezien en ik twijfel zelfs over geel.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Olympique Marseille
Meer over Olympique Marseille
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer UEFA Europa League
Meer over UEFA Europa League
Meer J. Correa
Meer over J. Correa
Meer S. Berghuis
Meer over S. Berghuis
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.