Corona-virus houdt Italiaanse voetbal in zijn greep: ook Napoli-Inter afgelast

Reacties

Ook de andere halve finale van het Coppa Italia-toernooi tussen Napoli en Internazionale is uitgesteld. Dat hebben de autoriteiten in Napels besloten wegens de uitbraak van het Corona-virus in Italië.

Corona-virus houdt Italiaanse voetbal in zijn greep: ook Napoli-Inter afgelast
© Pro Shots

Om die reden werd de andere halve finale tussen AC Milan en Juventus, die voor woensdagavond stond gepland, ook al afgelast. Nu wordt er dus ook donderdag niet gevoetbald door Napoli en Inter.

Zo heeft het Corona-virus het Italiaanse voetbal al behoorlijk in zijn greep. Er werd woensdag door persbureau ANSA zelfs al gesproken van een volledige maand zonder sportevenementen in Italië.

Inter-voorzitter Steven Zhang haalde om die reden al uit naar de Lega Serie A, omdat de kalender behoorlijk overhoop ligt. Maar directeur Giuseppe Marotta vertelde vanochtend dat de club zich zal neerleggen bij elk besluit.

Ondertussen worden ook in Spanje serieuze maatregelen overwogen. De regering laat de Europese thuisduels van Valencia en Getafe met respectievelijk Atalanta Bergamo en Inter waarschijnlijk achter gesloten deuren spelen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.