Conte wil na volgende dreun niets weten van ontslag bij Chelsea

Reacties

Chelsea-manager Antonio Conte wilde na de pijnlijke nederlaag tegen Watford (4-1) niets weten van een ontslag bij Chelsea. De druk op de Italiaanse manager wordt met de week groter, maar opstappen doet hij zeker niet.

Conte wil na volgende dreun niets weten van ontslag bij Chelsea

The Blues staan vierde op de ranglijst in de Premier League, maar de achterstand op koploper Manchester City is gigantisch (19 punten). Chelsea kreeg in 2018 al behoorlijk wat tegenslagen te verwerken. Arsenal schakelde de formatie van Conte uit in het toernooi om de League Cup en vorige week volgde een onthutsende nederlaag op het eigen Stamford Bridge tegen AFC Bournemouth (0-3).

Daar kwam maandagavond op Vicarage Road nog een forse nederlaag bovenop. Conte beweerde weinig te merken van zijn wankele positie bij de Londenaren. 'Hoe mijn positie is bij Chelsea? Nog precies hetzelfde', zei de Italiaan tegenover BBC. 'Ik blijf hier en probeer heel mijn ziel en zaligheid in de club te leggen.'

'De druk? Welke druk? Wat is druk?', hield Conte zich van de domme. 'Ik lever mijn werk en als dat niet genoeg is, moet de club een andere beslissing nemen.' Conte eiste in aanloop naar het competitieduel met Watford al een openlijke steunbetuiging van de clubleiding aan zijn adres.

Hoofdrol Janmaat
Hoe anders was de sfeer in het kamp van Watford. Er was een hoofdrol voor Daryl Janmaat. De rechtsback was trefzeker en gaf een goede pass waaruit Gerard Deulofeu een penalty versierde. 'Ik weet dat ik doelpunten kan maken. Ik scoorde afgelopen jaar ook al eens tegen Chelsea. Dit is een ontzettend belangrijke overwinning voor het team. We moeten dit een vervolg geven en ons zo snel mogelijk veilig spelen.'

Door de zege bezetten The Hornets de elfde plaats in de Engelse competitie. Het gat met de achttiende plaats, die aan het einde van het seizoen degradatie oplevert, bedraagt zes punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.