Conte hint overduidelijk op vertrek na verloren finale

Reacties

Het lijkt er niet op dat Antonio Conte ook volgend seizoen nog trainer van Internazionale zal zijn. Het was niet moeilijk om na de verloren finale tegen Sevilla (3-2) de boodschap achter de woorden van de Italiaan te interpreteren.

Conte hint overduidelijk op vertrek na verloren finale
© Pro Shots

'Het was een leuke ervaring voor me', begon Conte nog enigszins positief aan het interview met Sky Sport. 'Het is logisch dat de club wil bouwen aan iets moois voor de toekomst, maar harmonie is in dat proces essentieel. Elke relatie heeft een breekpunt, als iets wat hier gebeurt mijn familie raakt, werkt dit avontuur niet langer.'

Vorig jaar ging in Italië het verhaal rond dat Inter een kogelbrief geadresseerd aan Conte had ontvangen, deze informatie lekte tegen de zin van de trainer in enkele dagen daarna uit. Hierdoor was zijn familie op de hoogte van de bedreiging, iets wat Conte absoluut niet wilde. 'Er is iets gebeurd, het heeft geen zin om dat te verbergen. Ik heb mijn mening daarover gegeven, als ze denken dat ik mijn woorden intrek, denken ze verkeerd.'

Conte was sinds het begin van dit seizoen trainer van Inter, hij beschikt nog over een contract tot medio 2022. De Milanezen werden dit seizoen tweede in de Serie A, op een punt achterstand van kampioen Juventus. Dit betekent dat de club volgend seizoen verzekerd is van Champions League-voetbal.

Overigens kreeg Conte het tijdens het duel ook flink aan de stok met Ever Banega, die hem iets toegeroepen had. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.