Conference League-finale leeft ook in Rome: Olimpico vult zich voor eindstrijd

Reacties

AS Roma heeft zaterdag bekendgemaakt dat meer dan veertigduizend Roma-supporters volgende week woensdag in Stadio Olimpico plaatsnemen om de Conference League-finale tegen Feyenoord op grote schermen te volgen.

Conference League-finale leeft ook in Rome: Olimpico vult zich voor eindstrijd
© Pro Shots
AS Roma
AS Roma
1 - 0
Feyenoord
Feyenoord

Roma meldt via de officiële kanalen dat Stadio Olimpico (capaciteit: 72.698 zitplaatsen) al voor meer dan de helft gevuld is voor de Conference League-finale. De Romeinen hopen het stadion nog verder te gaan vullen in de komende dagen.

Feyenoord maakte donderdag al bekend dat De Kuip is uitverkocht tijdens een evenement rond de finale in Tirana. In De Kuip zijn woensdag vanaf 18.30 uur optredens van onder anderen Lee Towers en Ronnie Flex, waarna vanaf 21.00 uur de finale tegen Roma kan worden gevolgd op grote schermen.

Voor de eindstrijd in de Albanese Arena Kombëtare (capaciteit: 21.690 zitplaatsen) waren officieel vierduizend tickets beschikbaar gesteld voor supporters van Feyenoord. De verwachting is dat uiteindelijk zo'n achtduizend Rotterdamse fans naar Tirana afreizen, waarvan een deel alsnog hoopt een ticket voor de finale tegen Roma te bemachtigen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.