Complimenten en bij de selectie: Malen staat voor debuut

Reacties

Borussia Dortmund-trainer Marco Rose verwacht dat Donyell Malen zaterdag bij de wedstrijdselectie zal zitten. De Duitse club speelt dan de eerste wedstrijd van het seizoen.

Complimenten en bij de selectie: Malen staat voor debuut
© Pro Shots
SV Wehen Wiesbaden
SV Wehen Wiesbaden
0 - 3
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund

In het Duitse bekertoernooi is SV Wehen Wiesbaden de tegenstander, dit kan voor Malen zijn eerste kans worden op speelminuten. In de voorbereiding sloot de van PSV overgekomen aanvaller immers nog niet aan voor een oefenwedstrijd.

Op de persconferentie voor het bekerduel ging trainer Rose kort in op de situatie van Malen. Hij heeft indruk gemaakt. 'We kunnen ervan uitgaan dat Malen erbij zal zijn op zaterdag. We hebben op training al gezien wat voor een geweldige voetballer hij is', complimenteerde de nieuwe coach zijn nieuwe pupil.

Na het bekerpotje tegen de derdeklasser begint het serieuzere werk voor Borussia Dortmund, met Eintracht Frankfurt als eerste tegenstander in de Bundesliga en de clash met Bayern München om de Duitse Super Cup. Die wedstrijd wordt op 17 augustus afgewerkt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.