Cole krijgt van Dalglish alle tijd zijn vorm te vinden

Liverpool-trainer Kenny Dalglish geeft zomeraanwinst Joe Cole alle tijd om op zijn oude niveau terug te keren. De middenvelder heeft tot op heden nog niet kunnen overtuigen bij The Reds, maar de Schotse oefenmeester heeft nog het volste vertrouwen in hem.

Cole krijgt van Dalglish alle tijd zijn vorm te vinden

'We geven hem de tijd om zijn oude niveau te halen. Vorm is tijdelijk, maar klasse verlies je nooit. Joe zit op het moment in een dip, maar we gaan ervan uit dat we er samen uitkomen. Hij zal niet meteen zijn oude vorm terug weten te vinden en we moeten de druk op zijn schouders niet nog groter maken', vertelt Dalglish op de officiële website van de FIFA.

Afgelopen donderdag maakte Cole zijn rentree in het Europa League-duel met Sparta Praag. Het was volgens de Schotse oefenmeester niet de makkelijkste wedstrijd om zijn rentree te maken.

'Hij speelde een goede wedstrijd, maar mist nog het nodige ritme. Ik moest Cole eerder inbrengen door de blessure van Aurelio, maar hij heeft het al met al goed gedaan. Het was een lastig duel voor ons, maar de uitslag biedt voldoende perspectief. We moeten de tweestrijd thuis in ons voordeel beslissen.'
Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's