Cole blikt terug op incident met Zlatan: 'Doe je verdomde armen omlaag'

Reacties

Ashley Cole bewaart niet alleen positieve herinneringen aan zijn samenwerking met Zlatan Ibrahimovic bij LA Galaxy. De oud-international van Engeland, die tussen januari 2016 en januari 2019 uitkwam voor de MLS-club, blikte in het tv-programma A League of their Own terug op een incident in de kleedkamer.

Cole blikt terug op incident met Zlatan: 'Doe je verdomde armen omlaag'
© Pro Shots

Na de entree van Ibrahimovic bij LA Galaxy in maart 2018 deelde Cole negen maanden de kleedkamer met de Zweed. De voormalig linksback van Engeland, Arsenal, Chelsea, AS Roma en Derby County was ten tijden van de komst van Ibrahimovic aanvoerder bij LA Galaxy.

'Zlatan heeft twee persoonlijkheden, bij ons in de kleedkamer was hij briljant, stil en nederig, maar voor de media was hij God. Zlatan had momenten waarop hij de kleedkamer binnenkwam en jongens liet weten dat ze echt geen bal konden aannemen, niet konden rennen, dat ze veel te traag waren. Wanneer hij dan in de media verscheen veranderde hij weer', vertelde Cole.

Ook de Engelsman werd een keer fel aangepakt door Ibrahimovic. 'Hij probeerde dat een keer en gooide daarbij zijn handen in de lucht. Ik zei: 'Doe je verdomde handen naar beneden man', ik ben bloedserieus hoor. Ik dacht: 'Je hebt misschien een klein punt, maar steek je handen niet op naar mij'', verklaart Cole.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.