Giga-domper voor superfan Ronaldo, 'Zlatan heeft gespleten persoonlijkheid'

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Giga-domper voor superfan Ronaldo, 'Zlatan heeft gespleten persoonlijkheid'
© Barcelona

• Het had een schitterende dag moeten worden voor Ali Masood, een enorme Manchester United- en Cristiano Ronaldo-fan. Hij wachtte naar verluidt zes uur bij het trainingscomplex om een selfie met de Portugese superster te bemachtigen. Maar toen CR7 uiteindelijk naar buiten kwam, gebeurde er dit...

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Dat FC Den Bosch-spits Jizz Hornkamp een aardige doelpuntenmaker is, dat was al bekend. Maar deze goal is wel van uitzonderlijke klasse. Kijk en geniet!

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Zlatan heeft een gespleten persoonlijkheid'
Ashley Cole werkte bij LA Galaxy samen met Zlatan Ibrahimovic en doet in tv-programma A League of their Own een boekje open over de Zweed. 'In de kleedkamer was hij rustig, bescheiden. Maar voor de media deed hij alsof hij God was. Hij veranderde als hij met de pers praatte.'

Barcelona heeft donderdag een nieuw, derde tenue gepresenteerd. Het nieuwe shirt biedt 'een creatieve herinterpretatie van de traditionele blaugrana-strepen', zo stelt de club in het gebruikelijke verkooppraatje. De ploeg van Ronald Koeman zal zijn wedstrijden in de Champions League in dit tenue gaan spelen.

© FCBarcelona.com

'AC Milan is in goede handen. Het DNA van de club kan alleen doorgegeven worden door degenen die weten wat de club betekent.'
• Clarence Seedorf beleefde zijn beste periode als speler bij AC Milan, waar hij jarenlang samenspeelde met clubicoon Paolo Maldini. Laatstgenoemde is tegenwoordig de technisch directeur van Milan en dat is een goede zaak, meent Seedorf. 'Met Paolo iedere dag aanwezig wordt in ieder geval de juiste informatie doorgegeven', stelt de Nederlander in gesprek met Tuttosport.

© Pro Shots

• Coaches werken graag samen met spelers die leren van hun fouten. Ilombe Mboyo is duidelijk niet zo'n speler: de 34-jarige spits van AA Gent werd als speler van KV Kortrijk aangehouden, omdat hij met zijn mobiele telefoon achter het stuur zat. Dat was nog niet eens het grootste probleem, want Mboyo mocht vanwege een rijverbod helemaal niet autorijden. De aanvaller trekt zich daar niet bijster veel van aan: het was al de tiende keer dat Mboyo betrapt werd op rijden tijdens een rijverbod.

De Belgische Officier van Justitie is er nu wel klaar mee. Er werd gevraagd om een gevangenisstraf, maar Mboyo komt volgens Het Nieuwsblad weg met een geldboete van vierduizend euro. Plus een nieuw rijverbod, deze keer van een half jaar. Daar zal Mboyo vast van onder de indruk zijn. Zijn veroordeling van woensdag was alweer zijn zestiende in totaal. 

© Pro Shots

• Vandaag is Luka Modric jarig. De Kroatische middenvelder, die in 2018 nog de Ballon d'Or won, is 36 jaar oud geworden. Van harte, Luka! Ook Oscar (30), Javier Vet (28), Vojtech Schulmeister (38), Nassir Maachi (36), Kristen Nygaard (72), Marcel Peeper (56), Gert Aandewiel (52), Roberto Donadoni (58), Danilo D'Ambrosio (33) en Danilo (30) moeten trakteren. 

• Bij VfB Stuttgart is vandaag overigens ook een stukje taart te halen. De Duitse club werd vandaag 128 jaar geleden opgericht. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.