Tijdrekken 2.0 in de MLS: niet een, maar twee ballen de tribune in

Reacties

Tijdrekken: het zorgt voor een hoop frustratie, maar het hoort er nu eenmaal een beetje bij. In de Major League Soccer maakte Henry Kessler van New England Revolution het echter wel heel bont.

Tijdrekken 2.0 in de MLS: niet een, maar twee ballen de tribune in
© Pro Shots
Philadelphia Union
Philadelphia Union
0 - 1
New England Revolution
New England Revolution

De bezoekers stonden op een 0-1 voorsprong bij Philadelphia Union en moesten deze zien te verdedigen met tien man, omdat Arnór Ingvi Traustason in de tweede helft twee gele kaarten had ontvangen. New England Revolution zat er in de slotfase van het duel behoorlijk doorheen en Kessler gaf zichzelf en zijn ploeggenoten wat tijd om op adem te komen.

Kessler probeerde de bal na een gewonnen kopduel nog binnen de lijnen te houden, al was wel duidelijk dat dit een kansloze missie was. De verdediger schoot de bal vervolgens hoog de tribune in, maar zag dat er een tweede bal klaar lag voor Philadelphia Union, zodat het spel snel weer hervat kon worden. Dat was buiten Kessler gerekend: hij pakte deze tweede bal op en gooide hem snel weg.

De merkwaardige en niet bijzonder sportieve actie leverde Kessler, die vorige maand zijn debuut maakte in het nationale elftal van de Verenigde Staten, uiteraard een gele kaart op. Het zal de verdediger niet veel doen: de voorsprong voor zijn ploeg bleef staan en dus mocht New England Revolution drie punten aan het totaal toevoegen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.