Code rood: Dembélé zorgt opnieuw voor schrik bij Barcelona

Reacties

Ousmane Dembélé heeft een terugslag gekregen bij zijn herstel van een spierblessure. De Fransman was hard op weg naar zijn rentree, maar viel maandag bij de training van Barcelona opnieuw uit.

Code rood: Dembélé zorgt opnieuw voor schrik bij Barcelona
© Pro Shots

Dembélé trok zelf aan de bel bij de trainingssessie. Hij had last van de spieren in zijn rechterbovenbeen en verder onderzoek moet uitwijzen hoe ernstig de klachten zijn. Voor Barcelona is het uitvallen van de buitenspeler extra frustrerend omdat Quique Setién snel weer over Dembélé leek te kunnen beschikken. Erg veel opties zijn er niet voorin, nu ook Luis Suárez zwaar geblesseerd is en Carles Pérez naar AS Roma is vertrokken.

De spierblessure waar Dembélé herstellende van was, liep hij eind november op. Toen was de verwachting al dat hij tweeënhalve maand aan de kant zou staan. Dit seizoen kwam de 22-jarige aanvaller nog maar vijf keer in actie in La Liga.

63 wedstrijden gemist
Erg verbazingwekkend zijn de blessures van dit seizoen niet gezien de recente geschiedenis, hoe triest ook voor het toptalent dat in 2017 voor 125 miljoen euro overkwam van Borussia Dortmund na het vertrek van Neymar bij Barcelona. Het lichaam van de peperdure aankoop is enorm kwetsbaar gebleken. Zo kreeg hij alleen al in 2019 te maken met zes blessures. Sinds zijn komst heeft hij in totaal zelfs al 63 wedstrijden moeten missen door blessures, zo berekende Marca.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.