'Code rood' bij Real om nieuwe blessure Hazard

Reacties

Real Madrid moet het opnieuw een tijd stellen zonder Eden Hazard. De Belgische aanvaller viel in de uitwedstrijd tegen Levante uit met een nieuwe enkelblessure. Real meldde zondag dat Hazard een scheurtje in zijn enkel heeft en volgens Spaanse media kost hem dat sowieso de komende duels met Manchester City en El Clásico tegen Barcelona.

'Code rood' bij Real om nieuwe blessure Hazard
© Pro Shots
Levante
Levante
1 - 0
Real Madrid
Real Madrid

De rentree van Hazard heeft daardoor slechts 140 minuten geduurd. De Belgische aanvaller keerde in het duel met Celta de Vigo terug na ruim twee maanden blessureleed, maar viel in de tweede wedstrijd alweer uit. Tegen Levante strompelde Hazard na 67 minuten van het veld. Het is de enkel waar hij eerder dit seizoen ook al door in de lappenmand lag. Daarvoor kampte hij al met een hamstringblessure.

Trainer Zinedine Zidane vreesde na afloop van het duel met Levante al dat hij Hazard weer lang kwijt moest zijn. 'Ik heb er een slecht gevoel over. Het ziet er niet goed uit', sprak Zidane tegen de aanwezige media. 'Hij kreeg een tik op een plek waar hij al eerder aan geblesseerd is geweest. We zullen de ernst van deze kwetsuur moeten afwachten.'

Spaanse media spraken al van een 'alarm dat afgaat in Madrid' en 'Code Rood'. 'Zodra Hazard plaatsnam op de bank, ging er een zak ijs tegen zijn enkel aan. De zorgen in Madrid zijn groot en ook Zidane zag het weinig positief in', schreef de krant AS. Hazard moet woensdag in de thuiswedstrijd tegen Manchester City in de achtste finale van het Champions League en in het weekend tegen Barça zeer waarschijnlijk toekijken.

LaLiga

Stand LaLiga 2019/2020

Spanje

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Real Madrid
38
26
9
3
70-25
+45
87
2
Barcelona
38
25
7
6
86-38
+48
82
3
Atlético Madrid
38
18
16
4
51-27
+24
70
4
Sevilla
38
19
13
6
54-34
+20
70
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer E. Hazard
Meer over E. Hazard
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.