Cocu ziet wens in vervulling gaan met komst Frey

Reacties

Michael Frey maakt zich op voor een vertrek naar Fenerbahçe. De 24-jarige spits is voor trainer Phillip Cocu het gewenste verse bloed voor in de aanval van de Turkse topclub.

Cocu ziet wens in vervulling gaan met komst Frey

Op het wensenlijstje van Cocu prijkte aanvallende versterking. Zeker na het vertrek van Giuliano naar het Saudische Al Nassr was dat geen overbodige luxe aangezien de Braziliaan afgelopen seizoen clubtopscorer was. De Nederlander kondigde afgelopen weekend de komst van nieuwe spelers aan. Nu heeft Cocu in Frey de eerste aanvallende versterking binnen. De Zwitserse spits gaat na een medische keuring voor vier jaar tekenen in Istanbul.

De transfer had flink wat voeten in de aarde. FC Zürich en Fenerbahçe steggelden lang over een afkoopsom. De Zwitserse club liet eerder week zelfs weten dat Frey zou blijven nadat de Turken enkele deadlines niet hadden gehaald. Maar de spits heeft nu toch zijn gewenste overstap gekregen, voor een bedrag van bijna drie miljoen euro.

Fenerbahçe is door de Financial Fair Play beperkt in haar daadkracht op de transfermarkt. Het vertrek van Giuliano bood soelaas om vers bloed te halen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.