Cocu krijgt na valse start op de valreep nog versterkingen

Reacties

Fenerbahçe heeft op de slotdag van de Turkse transferperiode nog twee spelers vastgelegd. Jailson en Yassine Benzia moeten trainer Phillip Cocu helpen voor de ommekeer te zorgen.

Cocu krijgt na valse start op de valreep nog versterkingen

De ex-coach van PSV heeft zijn draai nog zeker niet gevonden in de Turkse competitie. Fenerbahçe won slechts één van zijn drie eerste wedstrijden en kwam bovendien niet voor de voorrondes van de Champions League heen (uitgeschakeld door Benfica).

Nu zijn er versterkingen gekomen voor twee linies. Jailson is een 22-jarige middenvelder die voor vier miljoen euro is overgenomen van Grêmio, waar de Braziliaan ook de jeugdopleiding heeft doorlopen.

Benzia stond lang te boek als een van de grootste talenten van Olympique Lyon. Het kwam voor de spits nooit tot een doorbraak bij de Franse topclub. De nu 23-jarige Fransman, die als international uitkomt voor Algerije, vertrok in 2015 naar Lille en wordt door die club nu verhuurd aan Fenerbahçe.

Cocu neemt het met Fenerbahçe zaterdag in eigen huis op tegen Kayserispor. VI's Süleyman Öztürk schetst op VI PRO de situatie bij de Turkse topclub.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.