Clubkanaal Real Madrid woest: 'Ze zijn altijd tegen Real Madrid'

Reacties

Een derby verliezen doet pijn, en op het clubkanaal van Real Madrid konden ze dat niet al te best verbergen. Na de nederlaag tegen Atlético Madrid in de Copa del Rey werd er kwistig gestrooid met allerlei complottheorieën tegen Real Madrid.

Clubkanaal Real Madrid woest: 'Ze zijn altijd tegen Real Madrid'
© Pro Shots
Atlético Madrid
Atlético Madrid
nv
4 - 2
Real Madrid
Real Madrid

'De Copa is een derdewereldtoernooi', beklaagde studiogast Jesús Alcaide zich, hij kreeg bijval aan tafel. Deze wedstrijd zou een 'valstrik' geweest zijn, en de analisten deelden de mening dat Real Madrid er goed aan zou doen om zo snel mogelijk werk te maken van een Super League. Alcaise ging nog even door.

'Vandaag was beschamend. Laten we herinneren dat Guillermo Cuadra Fernández (de scheidsrechter, red.) voor Atlético is wat Clos Gómes voor Barcelona is. Als zij fluiten, verliest de ploeg niet. De spelers van Atlético organiseerden een jacht op die van Real, het is niet te verkroppen dat de scheidsrechter die heeft gelegaliseerd. Fernández kan niet voor Real Madrid fluiten. Wat er in Spanje gebeurd is, is verbijsterend en verschrikkelijk', aldus de analist.

Een andere studiogast sloot de tirade af. 'Dit is het ergste aan voetbal: ze zijn altijd tegen Real Madrid. We hebben hier in elke wedstrijd mee te maken. In Spanje kan alles gebeuren. Wat Fernández deed kon je aan zien komen: een reeks partijdige beslissingen.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer Copa del Rey
Meer over Copa del Rey
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.