Club Brugge verovert Belgische beker

De Beker van België is een prooi geworden voor Club Brugge (3-1). Excelsior Moeskroen had geen antwoord op de productiviteit van Andres Mendoza.

In de eerste helft zag het niet naar uit dat Club Brugge de beker zou pakken. Excelsior Moeskroen had het beste van het spel, maar kon het overwicht niet in doelpunten uitdrukken. Tegen de verhouding in nam Club Brugge de leiding via Andres Mendoza. Na rust kreeg Moeskroen loon naar werken. Invaller Jonathan Blondel bracht slechts één minuut na zijn entree de gelijkmaker op het scorebord.

Club Brugge stelde met een knappe counter orde op zaken. Wederom was Mendoza trefzeker. Na de tweede gele en dus rode kaart voor Casto was het verzet Moeskroen gebroken. Mendoza maakte in de slotfase een einde aan alle onzekerheid.