Clasie: 'Vraag me af of Feyenoord mij écht wil behouden'

Jordy Clasie bereikte met Feyenoord geen akkoord over verlenging van zijn contract dat in 2015 afloopt. Vorige week dinsdag schoof Clasie aan bij technisch directeur Martin van Geel, maar de gesprekken zijn uitgesteld tot na het seizoen.

Clasie: 'Vraag me af of Feyenoord mij écht wil behouden'

Volgens technisch directeur Martin van Geel heeft Feyenoord Clasie een aanbieding gedaan waaruit veel waardering spreekt. 'Want daarmee had Jordy tot de grootverdieners in de selectie behoord', zegt Van Geel in Voetbal International. 'Maar hij zei nee tegen ons voorstel.'

Voor Clasie is het simpel: hij wil meer waardering, zonder dat geld hem drijft. 'Begrijp me goed, ik verbeeld me helemaal niks, maar als ik een nieuw contract teken, wil ik worden gewaardeerd voor de prestaties die ik heb geleverd', aldus de nieuwbakken international in VI.

Clasie staat nog wel altijd open voor een langer verblijf bij Feyenoord. 'Ik hoef niet per se weg, maar ik denk altijd maar zo: als een club met een speler verder wil, laten ze dat wel merken. Maar ík heb dat gevoel niet gekregen, dus ik vraag me of Feyenoord mij wel écht wil behouden.'

Hoewel de onderhandelingen zich voorlopig dus in een impasse bevinden, is het plan om in de zomer verder te praten. Feyenoord schermt echter met een hoop interesse. Fiorentina deed al een bod en er zullen ongetwijfeld meer clubs volgen. (Martijn Krabbendam) In de nieuwe editie van Voetbal International is het gehele interview met Clasie te lezen. Bestel in onze webshop VI nr. 15, die vanaf woensdag in de winkels ligt.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen