CL-winnaars in Engeland: Ancelotti mikt hoog met selectie Brands

Reacties

Carlo Ancelotti wil met Everton terugkeren in de Champions League, het toernooi dat hij drie keer won. Met zijn komst hebben de managers uit de Premier League gezamenlijk liefst acht eindzeges op hun naam staan.

CL-winnaars in Engeland: Ancelotti mikt hoog met selectie Brands
© Pro Shots

Ancelotti won de Champions League met AC Milan (2x) en Real Madrid. Zijn collega's Pep Guardiola (2x met Barcelona), José Mourinho (met FC Porto en Internazionale) en Jürgen Klopp (met Liverpool) doen voorlopig nog onder voor de ervaren Italiaan.

De managers van de grootmachten uit Engeland zien Ancelotti mogelijk terugkeren op het hoogste podium met Everton. 'Het doel is om de Champions League of Europa League te bereiken', zei de opvolger van Marco Silva op het clubkanaal nadat hij de wedstrijd tegen Arsenal (0-0) op Goodison Park bijwoonde. 'Ik heb er erg veel zin in. Dit is een club met veel ambitie en een geweldige geschiedenis. De selectie is goed en ik ben hier natuurlijk om het team te verbeteren.'

De zestigjarige manager gaat in Liverpool samenwerken met Director of football Marcel Brands, die als lid van het bestuur een belangrijke stem had in de komst van Ancelotti.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Everton
Meer over Everton
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.