CL-return om wel heel bijzondere reden onzeker voor Marcelo

Reacties

Achter de naam van Marcelo staat voorlopig een vraagteken richting de return in de Champions League tegen Chelsea van volgende week. De linksback van Real Madrid is opgeroepen om een dag voor de wedstrijd te werken in een stembureau en kan daardoor niet met de selectie meereizen naar Londen.

CL-return om wel heel bijzondere reden onzeker voor Marcelo
© Pro Shots
Chelsea
Chelsea
2 - 0
Real Madrid
Real Madrid

Spaanse media pakken woensdag uit met het nieuws dat door El Mundo werd gemeld. Komende dinsdag, op 4 mei, zijn er verkiezingen in Madrid. Inwoners van de stad worden willekeurig uitgekozen om te komen werken in de stembureaus. Onder die mensen zijn Marcelo en Victor Chust, een jeugdspeler van Real die momenteel geblesseerd is. Het is een plicht voor Spaanse burgers waar je niet zomaar onderuit komt.

Real ziet liever dat Marcelo op dinsdag al meevliegt met de selectie naar Londen, maar pogingen om de linksback het dagje in het stembureau te laten overslaan liepen op niets uit. Het spelen van een voetbalwedstrijd zou volgens El Mundo door de verkiezingsraad niet gezien worden als een geldige reden, al helemaal niet omdat die wedstrijd pas op woensdag is. Marcelo zou op woensdag alsnog naar Londen kunnen vliegen, al is dat gezien de huidige coronamaatregelen wel moeilijker te regelen.

Marcelo startte afgelopen dinsdag nog in de heenwedstrijd van Real tegen Chelsea, die eindigde in 1-1. De vaste keuze op linksback, Ferland Mendy, ontbrak vanwege een blessure. De Madrileense club heeft ondertussen nog niet opgegeven en hoopt Marcelo er in ieder geval bij te hebben als woensdagavond de return tegen Chelsea begint.

Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.