CL-productie Ronaldo neemt absurde vormen aan: 'Het is ongelooflijk'

Reacties

Cristiano Ronaldo vraagt de fans van Manchester United om geduld na de zoveelste ontsnapping in de laatste weken. Door twee goals van de Portugees, waarvan eentje bij het scheiden van de markt, hielden The Red Devils een punt over aan de clash tegen Atalanta Bergamo.

CL-productie Ronaldo neemt absurde vormen aan: 'Het is ongelooflijk'
© Pro Shots
Atalanta Bergamo
Atalanta Bergamo
2 - 2
Manchester United
Manchester United

'We moeten ons nog echt verbeteren. Er is hier veel veranderd: andere spelers, een ander systeem. Het is nog even wennen', zo sprak de 36-jarige topschutter na het 2-2 gelijkspel in speelronde vier van de Champions League tegen BT Sport.

'Dit was een erg moeilijke wedstrijd. Daar had ik me ook op ingesteld, want wedstrijden in Bergamo zijn altijd lastig. Zij hebben een fantastische coach. Ik geef toe dat we wat gelukkig waren.'

Solskjaer
Manager Ole Gunnar Solskjaer zag zijn zomeraankoop al voor de vierde wedstrijd op rij scoren op het eliteniveau. 'Het is ongelooflijk. Hoe klein die laatste kans was… dat hij hem dan maakt, is fenomenaal.'

Ronaldo staat nu op 139 Champions League-goals. Slechts twintig van de 146 ploegen die ooit deelnamen aan het elitetoernooi maakten gezamenlijk meer treffers dan de Portugees in z'n eentje.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer Cristiano Ronaldo
Meer over Cristiano Ronaldo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.