City laat Kolarov vast vertrekken en wacht op nieuwe backs

Reacties

Manchester City heeft Aleksandar Kolarov verkocht aan AS Roma. Daarmee komt er een einde aan een dienstverband van zeven jaar van de linksback bij de Engelse topclub.

City laat Kolarov vast vertrekken en wacht op nieuwe backs

Kolarov werd twee keer kampioen met City, won een FA Cup en twee League Cups. De Serviër vertrekt dan ook met een dubbel gevoel. 'Toen ik hier in 2010 kwam, had ik niet verwacht dat ik zo lang zou blijven. Vandaag moest ik iedereen vaarwel zeggen. Het was voor mij een zeer verdrietige dag', vertelt de verdediger op de clubwebsite van City.

Bij AS Roma wordt Kolarov ploeggenoot van onder anderen Kevin Strootman en Rick Karsdorp. De 31-jarige vleugelverdediger kost de Romeinen een kleine zeven miljoen euro. Het feit dat Kolarov voor zijn periode in Engeland uitkwam voor Lazio maakt de transfer extra pikant.

Ondertussen wacht Manchester City zelf op defensieve versterking. Rechtsback Danilo (Real Madrid) heeft zich inmiddels in Engeland gemeld voor een medische keuring en wordt naar verwachting snel gepresenteerd. Daarnaast is City zeer concreet in de markt voor linksback Benjamin Mendy (AS Monaco).

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.