'City Football Group denkt na NAC aan uitbreiding netwerk op Sicilië'

Reacties

City Football Group (CFG) strijkt mogelijk ook neer in Italië. Het internationale consortium zou na NAC Breda ook Palermo, inmiddels uitkomend in de Serie C, in handen willen krijgen.

'City Football Group denkt na NAC aan uitbreiding netwerk op Sicilië'
© Pro Shots

CFG heeft volgens Sky Italia verregaande interesse in Palermo, dat in 2019 werd teruggezet naar de Serie D. De Italiaanse bond besloot daartoe vanwege het ontbreken van noodzakelijke financiële documenten voor een proflicentie.

Palermo is inmiddels een niveau hoger actief in de Serie C en CFG zou een rol willen gaan spelen in een verdere opmars van de Sicilianen, die in het seizoen 2016/17 voor het laatst actief waren in de Serie A. Het is nog niet bekend hoe Palermo en de achterban tegenover een mogelijke deal met CFG staan. De voorgenomen koop van NAC zorgde in Breda voor veel commotie.

Manchester City (Engeland), New York City (Verenigde Staten), Melbourne City (Australië), Yokohama Marinos (Japan), Montevideo City (Uruguay), Girona (Spanje ), Sichuan Jiuniu (China), Mumbai City (India), Lommel (België) en Troyes (Frankrijk) behoren tot City Football Group. Vannes (Frankrijk) en Bolivar (Bolivia) zijn officieel partnerclubs.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.