Cillessen bevestigt vertrekwens: 'Ik wil heel graag gaan spelen'

Reacties

Jasper Cillessen wil in de aankomende zomer vertrekken bij Barcelona. De reservedoelman bevestigde na het binnenhalen van de landstitel dat hij zijn zinnen heeft gezet op een transfer.

Cillessen bevestigt vertrekwens: 'Ik wil heel graag gaan spelen'

De dertigjarige Cillessen speelt nu drie jaar bij Barcelona, maar is er niet in geslaagd om de eerste doelman van de Spaanse topclub te worden. De sluitpost (die bij het Nederlands elftal wél eerste keus is) heeft de concurrentiestrijd verloren van Marc-André ter Stegen. Cillessen moet genoegen nemen met wedstrijden in het toernooi om de Copa del Rey en mag af en toe minuten maken in duels waar voor Barcelona niets meer op het spel staat.

Cillessen is niet gelukkig met zijn rol en bevestigde tegenover de camera van Ziggo Sport wat voetbalminnend Spanje al een tijdje dacht: hij wil in de aankomende transferperiode vertrekken bij Barcelona. 'Eerst ga ik lekker op vakantie en dan hoop ik dat een mooie nieuwe club heb om te gaan spelen', zei Cillessen. 'Want ik wil heel graag gaan spelen.'

Het contract van Cillessen bij Barcelona loopt nog ruim twee jaar door, tot medio 2021. Vorige maand beweerde Marca dat de Spaanse kampioen 45 tot 50 miljoen euro zou vragen voor de doelman.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.