'Chong op weg naar de uitgang bij Manchester United'

Reacties

Tahith Chong vertrekt mogelijk voor het einde van de transferperiode nog bij Manchester United. Volgens berichten uit Engeland wil Birmingham City de 22-jarige vleugelaanvaller overnemen van de club van manager Erik ten Hag.

'Chong op weg naar de uitgang bij Manchester United'
© Pro Shots

Chong speelde afgelopen seizoen al op huurbasis voor de Championship-club. Een liesblessure hield hem maanden aan de kant, maar in de 22 duels die de voormalige jeugdinternational wel meedeed, maakte hij een goede indruk.

Begin deze zomer meldde Chong zich weer in Manchester. De voormalig jeugdspeler van Feyenoord kreeg tijdens de voorbereiding ook speeltijd van Ten Hag, maar zat in de Premier League nog niet bij de selectie. Nu lijkt een vertrek dus in de maak.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Birmingham is volgens verschillende Engelse media in gesprek met United over een definitieve transfer. Chong heeft een contract dat volgend jaar afloopt, waardoor het een goed moment zou zijn voor The Red Devils om de linkspoot te verkopen.

Voor Chong zou het betekenen dat er na zes jaar een einde komt aan zijn verblijf in Manchester, waar hij tot zestien optredens kwam in de hoofdmacht. De afgelopen seizoenen werd de dribbelaar al verhuurd aan Werder Bremen en Club Brugge.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.