'China hoopt op volgende verovering: astronomisch salaris voor Müller'

Reacties

Paulinho, Marouane Fellaini, Oscar, Hulk. Een greep uit de sterspelers die in China hun brood verdienen. Volgens het gerenommeerde Kicker kan Thomas Müller zich voor een gigantisch salaris bij dat rijtje voegen.

'China hoopt op volgende verovering: astronomisch salaris voor Müller'

In Duitsland hebben ze de conclusies al getrokken: sportief gezien heeft Müller geen enkele reden om naar Azië te verkassen. Elf jaar na zijn debuut in het eerste elftal van Bayern München is de Duitser nog steeds belangrijk voor de kampioen van Duitsland. Müller zit nog steeds goed op zijn plek bij de club waar hij in 2000 al in de jeugdopleiding terechtkwam, maar kan hij de miljoenen weerstaan?

Volgens het Duitse tijdschrift kan Müller namelijk 25 miljoen euro per jaar verdienen in China. Een nog onbekende club heeft contact gezocht met de 29-jarige voetballer en hoopt hem te verleiden tot een overstap. Met dat salaris kan Müller niet tippen aan de inkomsten van bijvoorbeeld Lionel Messi en Cristiano Ronaldo, maar van 25 miljoen per jaar kun je aardig rondkomen.

Er wordt al gesproken over een tweestrijd voor Müller, die in Beieren over een contract tot medio 2021 beschikt. Nog een paar seizoenen meedoen om de prijzen met de club van je jeugd, of toch voor het grote geld gaan in een relatief anonieme competitie. Het is een van de interessante verhalen in de transferzomer die nog moet losbarsten.

Bekijk hier al onze video's
Meer T. Müller
Meer over T. Müller
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.