Chiellini keert na bijna half jaar terug in Juve-selectie, Ronaldo ontbreekt

Reacties

Juventus kan weer een beroep doen op Giorgio Chiellini. De 35-jarige verdediger liep eind augustus een zware knieblessure op, maar behoort zondag weer tot de wedstrijdselectie.

Chiellini keert na bijna half jaar terug in Juve-selectie, Ronaldo ontbreekt
© Pro Shots

Chiellini begon uitstekend aan het seizoen, want op 24 augustus maakte hij in de eerste speelronde van de Serie A het enige doelpunt tijdens het uitduel met Parma. Later die week liep de 103-voudig international van Italië echter een knieblessure op, waardoor hij zeker tot maart aan de kant zou staan. Voor het thuisduel met Brescia behoort Chiellini zondag echter weer tot de wedstrijdselectie.

Daarmee heeft Matthijs de Ligt er weer een concurrent bij. De afgelopen zomer van Ajax overgenomen verdediger zag dit seizoen twee collega's zwaar geblesseerd raken. Eind augustus viel Chiellini voor maanden weg, terwijl in januari Merih Demiral een zware knieblessure opliep. Mede door de fysieke problemen bij zijn concurrenten, speelde De Ligt mee in 18 van de 23 competitiewedstrijden.

Ronaldo
Dé man in vorm bij Juventus ontbreekt zondag tegen Brescia. Cristiano Ronaldo behoort namelijk niet tot de wedstrijdselectie. De 35-jarige aanvaller is geweldig begonnen aan 2020, want hij scoorde in alle twaalf de officiële wedstrijden die Juventus dit kalenderjaar speelde. In deze reeks kwam hij in totaal tot liefst zeventien doelpunten. Tegen Brescia krijgt de Portugees rust.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.