'Chelsea telt miljoenen neer voor volgende toptalent van Rennes'

Reacties

Chelsea staat het punt de vierde transfer van deze zomer af te ronden. De jonge Franse middenvelder Lesley Oguchukuwu komt voor circa 27,5 miljoen euro over van Stade Rennes, als hij de medische keuring doorstaat.

'Chelsea telt miljoenen neer voor volgende toptalent van Rennes'
© Pro Shots

Dat melden verschillende betrouwbare media als The Athletic en L'Équipe zaterdagmiddag. Dat Chelsea zo'n groot bedrag neertelt voor Oguchukwu, zal in Frankrijk geen verbazing wekken. De negentienjarige defensieve middenvelder geldt als het volgende toptalent van Rennes, dat een van de hoogste bedragen in de clubhistorie voor de Franse jeugdinternational ontvangt.

Dat Chelsea onder de nieuwe eigenaar Todd Boehly bereid is te investeren in jonge veelbelovende spelers, bleek eerder dit jaar ook al. In de winter telden The Blues al miljoenen neer voor spelers als David Datro Fofana (20), Malo Gusto (20), Andrey Santos (19). Deze zomer kwam de Braziliaanse vleugelspits Ângelo (18) voor zo'n vijftien miljoen euro over van Santos.

Van bovengenoemd viertal werden Gusto en Santos direct verhuurd aan hun oude clubs Olympique Lyon en Vasco da Gama, terwijl Fofana dit seizoen op huurbasis uitkomt voor 1. FC Union Berlin. Ook Ogechukwu wordt mogelijk verhuurd, al zit Chelsea wel verlegen om versterking op het middenveld. Een megabod op Moisés Caicedo werd door Brighton & Hove Albion resoluut afgewezen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.