Chelsea stalt voormalig Vitesse-spits Broja nu in de Premier League

Reacties

Armando Broja speelt komend seizoen in de Premier League. De negentienjarige spits wordt door Chelsea verhuurd aan Southampton, waar hij zich mag bemoeien met de erfenis van Danny Ings.

Chelsea stalt voormalig Vitesse-spits Broja nu in de Premier League
© Pro Shots

Broja speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Vitesse, waar hij goed was voor tien Eredivisie-treffers. De Arnhemmers wilden hem graag nog een jaar huren, maar Chelsea had andere plannen. Na zijn prima jaar in de Eredivisie zette Broja zijn handtekening onder een contract tot medio 2026 bij Chelsea.

Toch was de kans op speeltijd op Stamford Bridge voor Broja niet groot. De concurrentie is moordend, zeker nu Romelu Lukaku er ook nog aan komt. Daarom is nu gekozen voor een nieuwe huurperiode. Udinese leek daarbij een optie, maar de keuze is gevallen op Southampton. Die club zocht een nieuwe spits na de transfer van Danny Ings naar Aston Villa.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Meer Southampton
Meer over Southampton
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.