Chelsea shopt opnieuw bij Monaco en hengelt Disasi binnen

Reacties

Chelsea heeft de selectie voor komend seizoen versterkt met Axel Disasi. De 25-jarige centrale verdediger maakt de overstap van AS Monaco naar Stamford Bridge.

Chelsea shopt opnieuw bij Monaco en hengelt Disasi binnen
© Pro Shots

The Blues betalen 45 miljoen euro voor de Fransman. In Londen heeft Disasi, die vier keer in actie kwam voor de nationale ploeg van Frankrijk waarvan drie keer op het WK in Qatar, een contract tot medio 2029 getekend. Bij de Monagasken lag de verdediger nog tot medio 2025 vast.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De komst van Disasi is goed nieuws voor manager Mauricio Pochettino, want de Argentijn zag onlangs Wesley Fofana langdurig wegvallen. De landgenoot van Disasi scheurde in de voorbereiding zijn voorste kruisband af en is naar verwachting het gehele seizoen uitgeschakeld.

Afgelopen januari deed Chelsea ook al zaken met Monaco. Toen maakte centrale verdediger Benoît Badiashile de overstap van het Stade Louis II naar Londen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.