'Chelsea shopt opnieuw bij AS Monaco en sluit volgende miljoenendeal'

Reacties

Never a dull moment met Chelsea. De Engelse topclub staat niet alleen op het punt om de transfer van Lesley Oguchukuwu af te ronden, maar is ook dicht bij de komst van Axel Disasi.

'Chelsea shopt opnieuw bij AS Monaco en sluit volgende miljoenendeal'
© Pro shots

Er is Chelsea veel aan gelegen om het vorige seizoen snel te vergeten. Disasi lijkt de volgende aanwinst te worden. The Athletic en BBC weten dat The Blues een akkoord hebben bereikt met AS Monaco. Naar verluidt ontvangt de nummer zes van de Ligue 1 zo'n 45 miljoen euro voor de 25-jarige verdediger.

Kiest Disasi inderdaad voor een avontuur op Stamford Bridge, dan heeft Mauricio Pochettino er een rechtsbenige centrale verdediger bij. Dat komt de manager goed uit, omdat Wesley Fofana geblesseerd is geraakt en voorlopig uit de roulatie is.

Monaco verkoopt opnieuw aan Chelsea
Disasi speelde achtereenvolgens voor Paris FC, Stade Reims en AS Monaco en heeft inmiddels vier interlands achter zijn naam staan. Met Disasi zou Monaco voor de tweede transferwindow op rij een centrale verdediger aan Chelsea verliezen. In januari ging Benoît Badiashile hem voor.

Bekijk hier al onze video's
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.