Chelsea bevestigt blessure Chilwell, Nederlander in beeld als vervanger

Reacties

Chelsea kan voorlopig geen beroep doen op Ben Chilwell. Trainer Thomas Tuchel bevestigde vrijdag dat de linkervleugelverdediger tijdens het Champions League-duel met Juventus een kruisbandblessure heeft opgelopen.

Chelsea bevestigt blessure Chilwell, Nederlander in beeld als vervanger
© Pro Shots
Chelsea
Chelsea
1 - 1
Manchester United
Manchester United

De vrees bestaat dat Chilwell de rest van het seizoen out is. Over zes weken kan Chelsea meer vertellen over de blessure van de Engels international, die dit seizoen in een uitstekende vorm verkeerde. Na die periode van rust wordt bepaald of een operatie noodzakelijk is om zijn knieproblemen te verhelpen.

Volgens Engelse media zinspeelt de koploper van de Premier League op een vervroegde terugkeer van Ian Maatsen. De negentienjarige Nederlander speelt dit seizoen op huurbasis bij Coventry City in het Championship en zou het probleem op de linksbackpositie kunnen oplossen.

Nog meer slecht nieuws
Tuchel had op de persconferentie in aanloop naar de topper tegen Manchester United nog meer slecht nieuws. Mateo Kovacic is zeker niet van de partij en ook N'golo Kanté lijkt verstek te moeten laten gaan. Mocht de Franse middenvelder toch op tijd zijn hersteld, dan is dat volgens de Duitse oefenmeester 'een wonder'. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.