Chadli en Hölscher bij Twente in de basis tegen NAC

Nacer Chadli keert zaterdagavond bij FC Twente terug in de basis. De Tukkers nemen het dan in de eigen Grolsch Veste op tegen NAC Breda.

Chadli en Hölscher bij Twente in de basis tegen NAC

Bij Twente zal de Belg Chadli in de basis starten als nummer tien. 'De internationals zijn goed teruggekeerd. Ze staan er fysiek en fit goed op', legt trainer Alfred Schreuder op de clubwebsite uit.

'Nacer Chadli heeft met de nationale ploeg getraind en gespeeld en dat is naar wens verlopen. Hij kan starten tegen NAC. Nacer is een speler die veel minuten moet maken om volledig fit te worden.' De jonge Duitser Tim Hölscher zal als linksbuiten in de basis starten.

Roberto Rosales en Rasmus Bengtsson ontbreken zaterdag nog wel, maar zullen evenals Sander Boschker de komende weken weer met de groep gaan meetrainen. 'Met Roberto gaat het de goede kant op, maar ik verwacht niet dat hij er volgende week al bij is. Rasmus sluit komende week aan bij de groep.'

Schreuder, die na het duel van zaterdag Michel Jansen naast zich zal krijgen als (officiële) hoofdverantwoordelijke met de benodigde papieren, weet wat hij kan verwachten van NAC.

'Ik verwacht morgen een tegenstander die verdedigend zal spelen en het in de omschakeling zal zoeken. Voor ons is het zaak goed aan de bal te zijn en bij verlies direct druk te zetten. Daar hebben we de laatste dagen op getraind en ik hoop dat morgen terug te zien van het team.'

Twente, dat met het centrale verdedigingsduo Douglas-Edson Braafheid zal spelen, bezet in de Eredivisie momenteel de vijfde plaats. NAC is de nummer elf.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen