Ceferin baalt van Ten Hag en collega-trainers na missen VAR-bijeenkomst

Reacties

Aleksander Ceferin baalt ervan dat veel trainers van de overgebleven clubs in de Champions League niet zijn komen opdagen voor een bijeenkomst over de videoscheidsrechter. In de knock-outfase wordt er voor het eerst gebruik gemaakt van de VAR.

Ceferin baalt van Ten Hag en collega-trainers na missen VAR-bijeenkomst

De UEFA organiseerde afgelopen maandag een bijeenkomst in Frankfurt over de introductie van de VAR in de Champions League, waar trainers van slechts vijf van de zestien overgebleven clubs kwamen opdagen. Ook Ajax-trainer Erik ten Hag was niet aanwezig. Alleen Massimiliano Allegri (Juventus), Bruno Genesio (Olympique Lyon), Thomas Tuchel (Paris Saint-Germain), Eusebio Di Francesco (AS Roma) en Sérgio Conceição (FC Porto) kwamen opdagen. Veel andere trainers stuurden assistenten of andere stafleden.

'Dit toont niet alleen een gebrek aan respect voor Roberto Rosetti (scheidsrechtersbaas, red.), maar trainers hebben veel invloed en zeuren zo vaak over de scheidsrechters dat ze in ieder geval de moeite kunnen nemen om naar deze bijeenkomst te komen. Nu hebben ze geen excuus meer. Behalve Liverpool, dat die dag een wedstrijd speelde, dus dat kan ik begrijpen.'

Ceferin, die donderdag in Rome officieel werd herbenoemd als voorzitter van de Europese voetbalbond, ging ook in op een 'tweede fase' van het Financial Fair Play-systeem.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.