Cazorla ontkent terugslag: 'Ik ben op 1 april weer terug'

Reacties

Arsenal-middenvelder Santi Cazorla ontkent dat hij een terugslag in het herstel van zijn knieblessure heeft gehad. Die berichten kwamen naar buiten toen Arsène Wenger meldde dat de Spanjaard een achillespeesblessure heeft opgelopen.

Cazorla ontkent terugslag: 'Ik ben op 1 april weer terug'

Het leek erop dat het mogelijk einde seizoen was voor de 31-jarige spelverdeler, maar die meldt op zijn Twitter-account dat daar geen sprake van is. 'Ik ben verrast door het nieuws over mij in de media. Het halen van de deadlines gaat volgens plan, ik zal op 1 april mijn rentree maken.'

De Spanjaard floreerde aan het begin van het seizoen in een iets defensievere rol op het middenveld naast Francis Coquelin. Eind november raakte hij geblesseerd aan zijn knie. 'Met zijn knie gaat het prima, maar zijn achillespees is ontstoken. Hij heeft er heel veel last van', zei Wenger daar woensdag over.

Als Cazorla inderdaad op 1 april weer aansluit bij Arsenal, betekent het dat The Gunners in de spannende slotfase van het seizoen weer een beroep kunnen doen op de belangrijke middenvelder. Deze maand zal Wenger het bij Arsenal echter nog zonder Cazorla moeten doen. De Franse manager kan bovendien niet beschikken over Alex Oxlade-Chamberlain, Tomás Rosicky en Mikel Arteta.

Arsenal is nog op drie fronten actief. In de competitie strijden de Londenaren met Leicester City, Tottenham Hotspur en Manchester City om de titel, in de achtste finale van de Champions League moet de club op 16 maart een 0-2 verlies in het heenduel met Barcelona zien weg te poetsen en in het toernooi om de FA Cup is Hull City in de kwartfinale op 8 maart de tegenstander.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.