Arsenal vreest voor einde seizoen Cazorla

Reacties

Het seizoen van Santi Cazorla is mogelijk al voorbij. Arsenal-manager Arsène Wenger heeft laten weten dat de Spanjaard last heeft van een achillespeesblessure.

Arsenal vreest voor einde seizoen Cazorla

Cazorla staat al sinds eind november aan de kant met een kniekwetsuur en was dichtbij zijn rentree, maar een achillespeesblessure heeft hem ver teruggeworpen. 'Het gaat niet zo goed met Santi', aldus Wenger. 'Met zijn knie gaat het prima, maar zijn achillespees is ontstoken. Hij heeft er heel veel last van.'

Wenger durfde niet te zeggen of Cazorla dit seizoen nog kan spelen. Jack Wilshere is voor het einde van de jaargang nog wel inzetbaar. Hij kwam nog geen minuut in actie door een kuitbeenbreuk, maar er gloort licht aan het einde van de tunnel. 'Over drie of vier weken is hij er klaar voor', bevestigde Wenger, wiens opties op het middenveld gering zijn door blessures bij Mikel Arteta, Tomás Rosicky en Alex Oxlade Chamberlain.

Arsenal speelt woensdagavond (20.45 uur) een thuisduel met Swansea City. Bij een zege naderen The Gunners koploper Leicester City tot drie punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.