Cavani en Di María loodsen PSG in stijl naar bekerfinale

Reacties

Paris Saint-Germain maakt een goede kans om voor de vierde achtereenvolgende keer de Coupe de la Ligue te winnen. In de halve finale van het Franse bekertoernooi werd Girondins Bordeaux dinsdagavond verslagen: 1-4.

Cavani en Di María loodsen PSG in stijl naar bekerfinale

Unai Emery deed op bezoek bij de competitiegenoot een beroep op al zijn steraanvallers en zij klaarden ook de klus voor de Spaanse PSG-coach. Zowel Edinson Cavani als Angel Di María pikte twee goals mee.

Laatstgenoemde opende de score met een schitterende vrije trap, waarbij de bal via de onderkant van de lat achter doelman Jerome Prior verdween. Diego Rolan deed vervolgens namens Bordeaux wat terug, waarna Cavani in de tweede helft de spanning wegnam met twee goals. De Uruguayaan is Pauleta inmiddels voorbij en is na Zlatan Ibrahimovic de speler die het vaakst scoorde voor de Franse topclub.

Di María gaf de zege in de 81ste minuut nog net wat meer glans door met links vanaf ruim twintig meter raak te schieten in de verre hoek. In de finale neemt PSG het op tegen AS Monaco of Nancy. Die ploegen treffen elkaar woensdagavond.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.