Casillas ontslagen uit ziekenhuis na hartaanval

Reacties

Iker Casillas heeft maandagmiddag het ziekenhuis verlaten waarin hij woensdag was opgenomen na een hartaanval. Voor de Spaanse keeper breekt nu een periode van onzekerheid aan, zo gaf hij toe voor het ziekenhuis.

Casillas ontslagen uit ziekenhuis na hartaanval

De Spaanse keeper werd woensdag op de training van zijn werkgever FC Porto getroffen door een hartaanval. Casillas werd direct naar een ziekenhuis vervoerd en werd daar geopereerd. Al snel maakte FC Porto bekend dat de situatie van de keeper stabiel was, na vijf dagen mocht hij dus naar huis.

'Ik heb erg veel geluk gehad', aldus Casillas voor de camera's van de toegestroomde pers. 'Ik wil iedereen bedanken voor de lieve woorden. De berichten op social media, de video's en de verhalen. Ik zal de komende weken en maanden veel rusten, verder weet ik het ook niet zo goed. Ik hoop dat jullie kunnen wachten op me, ik moet het nog realiseren wat er gebeurd is.'

Casillas is bezig aan zijn vierde seizoen bij FC Porto nadat hij jarenlang uitkwam voor Real Madrid. Anderhalve maand geleden verlengde de 37-jarige Casillas, met 177 wedstrijden in de Champions League recordhouder, nog zijn contract bij FC Porto tot medio 2021. Het is niet bekend of Casillas vanwege zijn hartproblemen moet stoppen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Casillas
Meer over Casillas
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.