Cannavaro tussen de ultra's, Feyenoord wilde Maes

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Cannavaro tussen de ultra's, Feyenoord wilde Maes

Paolo Cannavaro bekijkt de Italiaanse bekerfinale tussen de ultra’s van Napoli, dat het om 21.00 uur opneemt tegen Fiorentina. De Italiaanse verdediger belandde dit seizoen op het tweede plan bij Napoli en werd verhuurd aan Sassuolo, maar dat heeft zijn clubliefde niet aangetast. Cannavaro kreeg het aanbod om op de VIP-tribune plaats te nemen, maar hij verkoos een plaats bij de Curva Nord. Op bovenstaande foto valt te zien wat Cannavaro te wachten staat.

• Voordat Feyenoord bij Fred Rutten uitkwam als trainer voor het komende seizoen benaderde het Peter Maes, althans dat vertelt de Belgische trainer zelf aan Het Laatste Nieuws. 'Het klopt dat Feyenoord geïnteresseerd was.' De 49-jarige Maes won als coach van Lokeren tweemaal de beker en was in het verleden succesvol bij KV Mechelen, maar zijn financiële eisenpakket bleek te gortig.

'Het zal al een heel knappe prestatie zijn als ze de volgende ronde halen.'
• Ajax-trainer Frank de Boer is weinig optimistisch over de kansen van Oranje op het komende WK. 'Van Persie is nog steeds niet fit en Strootman is exit. Dat is een flinke aderlating. Ik heb er alleen alle vertrouwen in dat Louis van Gaal er toch iets moois van kan smeden.' (BNR Nieuwsradio)

Andreas Hoelgebaum Pereira vertrok op zestienjarige leeftijd van PSV naar Manchester United. Dat leverde hem nog geen debuut in de hoofdmacht op, maar de achttienjarige Braziliaan met Belgische roots laat bij United Onder-21 wel zien dat hij kan voetballen. Met een geweldig doelpunt (zie boven) zorgde hij voor een 1-0 overwinning op de leeftijdsgenoten van Liverpool.

'Hij is beter dan dat iedereen denkt. In Engeland lopen veel mindere spitsen rond.'
• Feyenoord-trainer Ronald Koeman zei vrijdag op zijn perspraatje te geloven in de kwaliteiten van Graziano Pellè. Hij overweegt hem mee te nemen naar zijn nieuwe club.

'Ontzettend jammer, maar ik concentreer me nu volledig op de trip met Ajax naar Indonesië en het nieuwe seizoen.'
• Ajax-aanvoerder Siem de Jong is niet langer bezig met het WK. Door zijn hamstringblessure ziet hij zich genoodzaakt om zelf de handdoek in de ring te gooien. Maandag zal blijken of bondscoach Louis van Gaal bij het bekendmaken van zijn voorselectie daar ook zo over denkt. (AD Sportwereld)

Wil je meer zien? Bekijk dan eens ons beeldarchief.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.