Cambuur verzekert zichzelf van transfersom voor gewilde Bangura

Reacties

SC Cambuur heeft de optie in het aflopende contract van Alex Bangura gelicht. Op die manier hopen de Leeuwarders wat te verdienen aan de 23-jarige linksback, voor wie veel belangstelling is.

Cambuur verzekert zichzelf van transfersom voor gewilde Bangura
© Pro Shots

Bangura was afgelopen zomer al in beeld bij Feyenoord en staat er ook in het buitenland goed op. De verwachting is dat er in een van de twee aankomende transferperiodes opnieuw interesse op gang komt voor de viervoudig international van Sierra Leone. Door nu de eenjarige optie in zijn verbintenis te lichten, verzekert Cambuur zich in dat scenario van een transfersom.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Cambuur nam Bangura in 2018 als jeugdspeler over van Feyenoord. Bij de Rotterdammers kreeg hij na zijn derde jaar in de jeugdopleiding van de proftak te horen dat hij niet goed genoeg was. Via een omweg brak hij bij Cambuur alsnog door in het betaald voetbal. Inmiddels is de gewezen vleugelspits bezig aan zijn vijfde seizoen in Leeuwarden, waarin hij tot 92 officiële duels kwam.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer SC Cambuur
Meer over SC Cambuur
Meer A. Bangura
Meer over A. Bangura
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.