Calhanoglu bespot Ibrahimovic: 'Hij heeft niets bijgedragen'

Reacties

Zijn transfer naar Internazionale werd Hakan Calhanoglu niet in dank afgenomen door de fans van AC Milan, die tijdens hun titelfeestje wraak konden nemen op de vertrokken speler. Zlatan Ibrahimovic droeg bij aan de grimmigheden en daar heeft Calhanoglu op gereageerd.

Calhanoglu bespot Ibrahimovic: 'Hij heeft niets bijgedragen'
© Pro Shots

De Turkse international stond vier jaar onder contract bij AC Milan, maar besloot na het afgelopen EK de stap naar de aartsrivaal te maken. Zijn nieuwe club werd vervolgens door uitgerekend de stadgenoot onttroond. 'Dat was best moeilijk', reageert hij bij het Turkse Tivibu Spor. 'De stad was nog hetzelfde, maar de kleuren waren anders. Mijn team won de titel niet en mijn oude club wel, mensen zeiden dat het mijn fout was.'

Ondanks het gemiste succes met AC Milan is Calhanoglu blij dat hij vertrokken is. 'In de vier jaar dat ik bij AC Milan speelde, werd mijn naam nooit gescandeerd. Nu gebeurt het iedere keer als ik aan mijn warming-up begin.' Dat de fans van AC Milan niet gecharmeerd zijn van Calhanoglu, bleek wel tijdens het titelfeest. Via liederen werd de spot gedreven met de Turk en een opblaaspop met zijn shirt werd heen en weer gegooid.

Ook Ibrahimovic hield zich niet in, wat Calhanoglu mee heeft gekregen. 'Hij is een man van 40, hij is geen 18 meer… Dat soort dingen zou ik niet meer doen op zijn leeftijd. Hij houdt er gewoon van om in het middelpunt van de belangstelling te staan, maar hij heeft niets bijgedragen in het kampioensjaar. Hij speelde nauwelijks, maar zal er alles aan doen om daar de aandacht van af te leiden.'

Ibrahimovic vroeg de fans om een boodschap voor Hakan Calhanoglu.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.