Cabral vervolgt zijn loopbaan in Bulgarije

Reacties

Jerson Cabral heeft een nieuwe club gevonden. De 26-jarige linkspoot tekent dinsdagavond een tweejarig contract bij Levski Sofia.

Cabral vervolgt zijn loopbaan in Bulgarije

Cabral was transfervrij sinds zijn vertrek bij het Franse Bastia. Die club ging afgelopen zomer failliet, waardoor Cabral zijn heil ergens anders kon zoeken. Na de sportieve degradatie uit de Ligue 1 kon Bastia de noodzakelijke financiële garanties niet overleggen voor het spelen in de Ligue 2 en moest zich vanwege een schuld van twintig miljoen euro voorbereiden op een doorstart op het derde niveau.

Maar die competitie was begonnen zonder Bastia. I Lioni di Furiani heeft begin augustus zelfs faillissement voor de profsectie aangevraagd en speelt dit seizoen als amateurs op het vijfde niveau. Cabral is daar niet meer bij. De vleugelaanvaller, die afgelopen seizoen nog een half jaar op huurbasis voor Sparta Rotterdam uitkwam, vervolgt zijn carrière in Bulgarije bij Levski Sofia. Het is voor Cabral na Feyenoord, FC Twente, ADO Den Haag, Willem II, Sparta en Bastia de zevende club uit zijn loopbaan.

Levski eindigde het afgelopen seizoen als nummer twee in Bulgarije en werd door Hajduk Split uigeschakeld in de derde voorronde van de Europa League. Momenteel staat de 26-voudig Bulgaars kampioen derde met vijf punten achterstand op koploper CSKA Sofia.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.