Busquets wordt net op tijd gestrikt voor duo-presentatie met Messi

Reacties

Inter Miami heeft de komst van Sergio Busquets officieel gemaakt. De middenvelder kan nu samen met Lionel Messi gepresenteerd worden bij zijn nieuwe club.

Busquets wordt net op tijd gestrikt voor duo-presentatie met Messi
© Pro Shots

Het was al een tijdje duidelijk dat Messi en Busquets bij Inter Miami aan de slag gingen, maar het duurde even voordat het papierwerk in orde was gemaakt. De Amerikaanse club maakte pas zaterdag officieel melding van de komst van Messi en een dag later werd het communiqué over het vastleggen van Busquets de wereld in gestuurd.

De 35-jarige Busquets (hij is deze zondag jarig) tekent een contract tot het einde van 2025. 'Ik was onder de indruk van de club toen ik hier vorig jaar kwam met Barcelona en nu ben ik blij dat ik voor deze club mag gaan spelen', zegt de Spaanse middenvelder op de website van zijn nieuwe werkgever. 'Ik kan niet wachten om te helpen met het brengen van het succes waar deze ambitieuze club naar streeft.'

Inter Miami gaat Messi zondagavond rond 20.00 uur, lokale tijd, presenteren. In Nederland is het dan midden in de nacht. De verwachting is dat het nu een duo-presentatie wordt, waarbij Busquets ook direct naar voren zal worden geschoven.

Ondertussen is het wachten tot het moment dat Inter Miami melding zal maken van de komst van Jordi Alba. De 34-jarige linksback is transfervrij sinds zijn vertrek bij Barcelona en alles wijst erop dat hij snel ploeggenoot van Messi en Busquets zal gaan worden in de Verenigde Staten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.