Busquets uit ambities: 'Ik wil graag mijn trainersdiploma halen'

Reacties

Zoals dat gaat bij grote clubs, mocht Sergio Busquets op de foto met alle prijzen die hij won in zijn tijd als speler van Barcelona. Een in zijn geval indrukwekkend beeld van de man die hardop nadenkt over het vervolg van zijn professionele carrière.

Busquets uit ambities: 'Ik wil graag mijn trainersdiploma halen'
© Pro Shots

'Ik wil graag mijn trainersdiploma halen', openbaarde de 34-jarige Spanjaard die binnenkort afscheid neemt van de club. Toch zet Busquets bij RAC1 ook kanttekeningen bij dat toekomstbeeld. 'Ik denk dat ik de kennis heb om het te proberen, maar het lastige is om 25 mensen te managen met al hun problemen, hun persoonlijkheden en hun ego's, en ook om je idee over te brengen en de spelers je te laten volgen.'

In een eerder interview gaf Busquets aan voor de nabije toekomst aanbiedingen van meerdere clubs in beraad te nemen. 'Ik heb drie of vier opties. Allemaal buiten Europa. Ik weet niet of ik een belangrijke wedstrijd tegen Barça zou kunnen spelen. Ik zou graag naar een plek gaan met kwaliteit van leven, want ik ga daarheen met de hele familie.'

Busquets werd in Camp Nou geportretteerd met meer dan dertig prijzen om zich heen. Zo won hij drie keer de Champions League, acht keer La Liga, drie keer het WK voor clubteams, zeven keer de Spaanse Super Cup, zeven keer de Copa del Rey en drie keer de UEFA Super Cup.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.