Busquets snapt niets van buitenspelgoal Mbappé

Reacties

Sergio Busquets snapt niets van de uitleg van scheidsrechter Anthony Taylor over de winnende goal van Kylian Mbappé in de Nations League-finale.

Busquets snapt niets van buitenspelgoal Mbappé
Spanje
Spanje
1 - 2
Frankrijk
Frankrijk

Tien minuten voor tijd ontsnapte Mbappé aan de aandacht van Eric García, die met een sliding probeerde te voorkomen dat Mbappé in balbezit kwam. De verdediger raakte de bal, maar de Fransman kon door op doel en de 1-2 maken (zie video onder).

'We hielden onze lijn goed en Mbappé stond buitenspel', concludeerde Busquets na de verloren finale voor de camera van de Spaanse televisie. 'De scheidsrechter zei dat Eric García de bal speelde en dat daardoor het moment van buitenspel verbroken werd. Dat is totaal niet logisch.'

Spanje heeft zich neergelegd bij de nederlaag, hetzij met enige moeite. 'We hebben geen andere keuze, we moeten blijven werken en de kampioenen feliciteren. We moeten een volgende stap zetten om titels te winnen. Het is zonde, want we waren lange tijd succesvol in het bestrijden van het Franse gevaar.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.