Burnley stuurt seizoenkaarthouders mail over doodgevallen sfeer in het stadion

Reacties

De clubleiding van Burnley is niet tevreden over de sfeer die er hangt op Turf Moor. Daarom is naar alle seizoenkaarthouders een e-mail gestuurd met de vraag hoe de sfeer tijdens thuiswedstrijden te verbeteren valt.

Burnley stuurt seizoenkaarthouders mail over doodgevallen sfeer in het stadion
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Burnley promoveerde afgelopen seizoen naar de Premier League door afgetekend kampioen van het Championship te worden. De club hoopte onder leiding van trainer Vincent Kompany op een grootse rentree op het hoogste niveau, maar dat valt tot op heden vies tegen. Burnley staat op de achttiende plek en de matige prestaties zijn ook merkbaar bij het publiek.

Daarom heeft de club nu een mail gestuurd naar de seizoenkaarthouders. 'Vorig seizoen heeft Kompany gevraagd om Turf Moor weer echt 'onze vesting' te maken. Maar desondanks zullen de meeste fans het erover eens zijn dat de sfeer in ons stadion behoorlijk is doodgevallen.'

'Daarom kloppen we nu bij jou aan. We zijn benieuwd naar jouw suggesties om de sfeer in het stadion wat op te krikken. We willen Turf Moor weer laten brullen, want we verzekeren dat het elftal jullie support negentig minuten lang hoort en voelt. Laat het lawaai maar komen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.