Buijs wil fysiektrainer van Heracles naar Mechelen halen

Reacties

Danny Buijs stond maandag voor het eerst op het veld als de nieuwe trainer van KV Mechelen. De ex-coach van FC Groningen heeft een maand de tijd Malinwa klaar te stomen voor de Pro League en krijgt daarbij hulp van oude bekenden.

Buijs wil fysiektrainer van Heracles naar Mechelen halen
© Pro Shots

Buijs treft in Mechelen videoanalist Maxim Wouters. Hij verruilt FC Groningen op korte termijn voor KV. Wouters was al akkoord voordat Buijs tekende. Hij is afkomstig uit de regio Mechelen en wilde na zijn tijd bij FC Groningen graag weer in de buurt werken. De FC stelde zich coulant op en gunde de Belg zijn transfer. De clubs hebben een mondeling akkoord.

Als het aan Buijs ligt voegt Colin de Graaf zich snel bij de staf van KV Mechelen. Hij is nu nog de fysiektrainer van Heracles Almelo, die club die hij al vijf jaar dient. De Graaf (29) heeft wel oren naar een nieuwe uitdaging. Hij wil zich ontwikkelen. KV Mechelen is momenteel met Heracles Almelo in gesprek, maar iedereen hoopt en gaat er van uit dat de nieuwe directeur Nico-Jan Hoogma niet al te moeilijk zal doen en De Graaf zijn transfer gunt. Hij verruilde immers zelf Heracles ooit voor de KNVB.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Verder werkt Buijs bij KV Mechelen met twee Belgische assistenten: Fred Vanderbiest en oud-Rode Duivel Steven Defour. 'Zij kennen de club, de competitie en ik had meteen goed gevoel nadat ik ze gesproken had', zegt Buijs. De trainer heeft een maand de tijd voordat de competitie begint. Mechelen belegt vanaf volgende week een trainingskamp in Alkmaar. Daar hoopt Buijs Wouters en De Graaf al te kunnen begroeten.

Bekijk hier al onze video's
Meer KV Mechelen
Meer over KV Mechelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.