Buijs moet Ultee teleurstellen door problemen bij Mechelen

Reacties

Danny Buijs kampt bij zijn nieuwe werkgever KV Mechelen met grote personele problemen. De Belgische club is begonnen aan de voorbereiding, maar heeft nog flink wat gaten in de selectie. Daardoor is het oefenduel met Fortuna Sittard op 16 juli geschrapt.

Buijs moet Ultee teleurstellen door problemen bij Mechelen

Op verzoek van Mechelen is het treffen met de Eredivisionist uit het programma gehaald. Volgens de Limburgers is de selectie van de aanvankelijke opponent dermate uitgedund, dat het geen waardig elftal meer op kan stellen. Daardoor werden overigens nog twee oefenwedstrijden geschrapt.

Fortuna probeerde aanvankelijk nog een oplossing te vinden, maar daar kon Mechelen niet in mee. Daardoor moet trainer Sjors Ultee op zoek naar een alternatief in zijn voorbereiding op het nieuwe Eredivisie-jaar.

Ook Helmond Sport is de dupe van de problemen van Buijs. De ambitieuze club uit de Keuken Kampioen Divisie zou aanstaande zaterdag Mechelen - waarmee het een samenwerkingsverband heeft - treffen, maar moet ook op zoek naar een nieuwe oefenpartner. Het derde slachtoffer is Excelsior Virton.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.