Bruns gaat in Zwolle voor nieuw Eredivisie-avontuur

Reacties

Thomas Bruns staat voor een nieuw avontuur binnen de Eredivisie. Vitesse verhuurt de 27-jarige middenvelder komend seizoen aan PEC Zwolle.

Bruns gaat in Zwolle voor nieuw Eredivisie-avontuur

De medische keuring van Bruns vindt maandag plaats in Zwolle. Daarna zal de middenvelder, die nog tot medio 2021 een contract heeft in Arnhem, één seizoen op huurbasis uitkomen voor PEC Zwolle. De aanvallende middenvelder moet de ploeg van coach John Stegeman, met wie Bruns al samenwerkte bij Heracles Almelo, aan de eerste punten van het Eredivisie-seizoen helpen. Na twee wedstrijden heeft PEC Zwolle nog nul punten na nederlagen tegen Willem II (1-3) en FC Utrecht (3-1).

Vorig seizoen werd Bruns ook verhuurd door Vitesse. Toen speelde hij de tweede seizoenshelft zestien Eredivisie-wedstrijden voor FC Groningen waarin hij twee keer tot scoren kwam. Vitesse nam de middenvelder in de zomer van 2017 tranfervrij over van Heracles Almelo, waar hij in het seizoen 2010/11 zijn Eredivisie-debuut maakte. PEC Zwolle wordt dus de vierde club voor wie Bruns in de Eredivisie zal spelen. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.