Bruno Fernandes is het zat: 'Gebruik mijn naam niet om problemen te creëren'

Reacties

Bruno Fernandes ontkent dat hij het vertrouwen in de geplaagde Ole Gunnar Solskjaer is verloren. De sterspeler van Manchester United vraagt de media om te stoppen met onrust te scheppen.

Bruno Fernandes is het zat: 'Gebruik mijn naam niet om problemen te creëren'
© Pro Shots

United is zeer teleurstellend aan het nieuwe Premier League-seizoen begonnen en verloor voor de interlandbreak met vernederende cijfers van Tottenham Hotspur: 1-6. Fernandes werd halverwege deze afslachting al naar de kant gehaald door Solskjaer en in de Engelse media werd deze wissel breed uitgemeten. Beweerd werd dat de Portugese ster zou hebben uitgehaald naar de manager en dat hij het vertrouwen in Solskjaer volledig was verloren.

Onzin, zo benadrukt Fernandes. 'Er wordt veel over die wissel gezegd en geschreven', zei de middenvelder. 'Eerst ging het over een discussie met ploeggenoten, maar dat verhaal bleef niet hangen. Vervolgens ging het over een ruzie met één ploeggenoot (Victor Lindelöf, red.), maar dat verhaal bleef ook niet hangen. En nu wordt er gezegd dat ik ruzie had met Solskjaer. Het is een poging om de groep uit elkaar te scheuren, maar wat wordt gezegd, is absoluut niet waar.'

United stond tegen Tottenham bij rust al op een 1-4 achterstand en was bovendien Anthony Martial kwijtgeraakt met een rode kaart. 'De coach haalde me eruit en zei me dat deze wedstrijd gespeeld was en dat er nog veel wedstrijden aan zaten te komen. Begrepen. Ik was er niet blij mee, maar ik heb niets gezegd wat de groep schade zou kunnen aanbrengen', benadrukt Fernandes.

De technicus hoopt dat hij hiermee een einde heeft gemaakt aan de geruchten. 'Gebruik mijn naam niet om problemen te creëren bij Manchester United', bromt hij. 'De sfeer in de kleedkamer is goed en het team is er klaar voor om in de aankomende wedstrijd een antwoord te geven.' United hervat het seizoen in de Premier League zaterdag met een uitwedstrijd tegen Newcastle United.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.