Keane voorspelt ontslag Solskjaer: 'Spelers gooien hem onder de bus'

Reacties

Roy Keane verwacht dat zijn voormalig ploeggenoot Ole Gunnar Solskjaer niet lang meer hoofdtrainer van Manchester United zal zijn. De 6-1 nederlaag van afgelopen weekend tegen Tottenham Hotspur liet volgens Keane precies zien wat het probleem is op Old Trafford.

Keane voorspelt ontslag Solskjaer: 'Spelers gooien hem onder de bus'
© Pro Shots

United kent een dramatische start van het seizoen en staat na drie speelronden zestiende in de Premier League. De ploeg van Solskjaer verloor op de openingsdag van Crystal Palace en kwam vervolgens met de schrik vrij tegen Brighton & Hove Albion, waarna afgelopen weekend de slachtpartij van Tottenham plaatsvond.

Voormalig United-middenvelder Keane, tegenwoordig werkzaam als analist, wist niet wat hij zag. 'De wedstrijd tegen Tottenham Hotspur was een schande', bromde de Ier donderdagavond in de studio van ITV. 'We zijn bekend met de voetballerij en iedereen kan weleens een slechte dag hebben, maar sommige spelers waren met hun prestatie echt een schande voor het shirt. Teveel bluffers.'

Keane voorspelt dat Solskjaer de boel niet op de rails zal krijgen. 'Uiteindelijk denk ik dat dit Ole zijn baan gaat kosten. Ik heb dit al eerder gezegd: de spelers hebben de vorige manager (José Mourinho, red.) onder de bus gegooid en ze doen precies hetzelfde met Ole', aldus Keane.

De volgende competitiewedstrijd van United is volgende week zaterdag, uit tegen Newcastle United. Drie dagen later treft de ploeg van Solskjaer Paris Saint-Germain in de groepsfase van de Champions League, gevolg door de competitietopper tegen Chelsea.

'Met deze trainer moet Manchester United tegen degradatie strijden'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.